Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1936g2692kcal214.8g7.7g201.3g0g
Sokeri 686g2782kcal0g684.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl242g2177kcal0g0g241.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 524g1799kcal53.4g366.9g6.3g18.3g
Leivinjauhe 48g85kcal2.5g18.3g0g0.2g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g48g189kcal0g47.4g0g0g
Raparperi 807g272kcal5.6g44.4g0.8g11.3g
Mansikka 548g255kcal2.7g46.1g1.1g10.4g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g161g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20502kcal558g2431.2g902.8g80.4g
Valittu annoskoko5000g10251kcal279g1215.6g451.4g40.2g
Annoskoko puolitettuna2500g5126kcal139.5g607.8g225.7g20.1g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692