Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1730g607kcal79.9g33.7g5.2g43.3g
Sipuli 317g96kcal4g15.2g0.6g5.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl29g260kcal0g0g28.8g0g
Hunaja 40g133kcal0.2g32.6g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 2884g268kcal8.4g11.8g20.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2726kcal185g186.6g110.8g100.2g
Valittu annoskoko5000g1363kcal92.5g93.3g55.4g50.1g
Annoskoko puolitettuna2500g682kcal46.3g46.7g27.7g25.1g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266