Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 213g308kcal6.9g67.2g0.5g1.4g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 1596g2188kcal351.1g0g86.2g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g532g186kcal9.6g34g1.1g17g
Selleri, annos 50g213g30kcal2.1g6.4g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g638g130kcal3.8g24.3g1.9g8.9g
Kesäkurpitsa zucchini 319g58kcal1.8g8g1.3g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g638g179kcal3.8g38g1.3g16g
Paprika, punainen319g82kcal2.9g14.7g1.3g6.4g
Sipuli (kuorittu)532g144kcal6.9g25.5g1.1g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6608kcal777.8g436.2g189.4g121.8g
Valittu annoskoko5000g3304kcal388.9g218.1g94.7g60.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1652kcal194.5g109.1g47.4g30.5g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412612