Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 34g36kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 981g177kcal5.5g24.5g3.9g6.9g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g42g67kcal3.8g13g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1401g491kcal14g91.1g7g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Basilika, kuivattu 2.8g7.1kcal0.4g0.6g0.1g1.1g
Timjami 2.8g7.9kcal0.3g0.8g0.2g1g
Oregano, kuivattu 2.8g8.6kcal0.3g0.6g0.3g1.2g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g841g2001kcal103.4g0g159.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1401g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 168g51kcal2.1g8.1g0.3g2.9g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g112g370kcal13.5g72.9g2.1g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6525kcal292g456.6g348g48.4g
Valittu annoskoko5000g3262kcal146g228.3g174g24.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1631kcal73g114.2g87g12.1g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876