Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa139g24kcal0.6g3.5g0.8g1g
Lanttu 833g240kcal8.3g38.3g2.5g15g
Sipuli (kuorittu)463g125kcal6g22.2g0.9g7.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g463g130kcal2.8g27.5g0.9g11.6g
Punajuuri 925g355kcal9.3g63.8g1.9g23.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g51g127kcal3.1g4.3g10.7g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g463g694kcal83.3g0g41.6g0g
Maizena maissitärkkelys278g971kcal2.2g241.4g0g0g
Vesi1388g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5331kcal231.2g802g118.6g117.2g
Valittu annoskoko5000g2666kcal115.6g401g59.3g58.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1333kcal57.8g200.5g29.7g29.3g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162