Helpoin makaronilaatikko (with a twist)

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Sulata voi ja voitele uunivuoka.

3. Ruskista jauheliha sekä sipuli ja lisää mausteet.

4. Sekoita keskenään jauhelihasekoitus, makaronit ja juustoraaste ja kaada uunivuokaan.

5. Lämmitä pannulla vesi ja sulata sekaan demi-glace.

6. Kumoa liemi uunivuokaan.

7. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia.

Voilá!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1093g1519kcal207.7g0g76.5g0g
Makaroni ( tumma Torino )1093g3825kcal196.7g644.8g42.6g65.6g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss410g1271kcal98.4g3.3g94.3g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)546g383kcal65.6g16.4g5.5g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi273g27kcal4.1g4.1g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 27g88kcal4g5g3.6g10.2g
Vesi1366g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g27g200kcal0.3g0.3g21.9g0g
Rypsiöljy 55g483kcal0g0g54.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai82g287kcal9.8g58.2g1.7g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16164kcal1173.2g1464.2g601.4g156.6g
Valittu annoskoko5000g8082kcal586.6g732.1g300.7g78.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4041kcal293.3g366.1g150.4g39.2g
Arvot/100g100g162kcal11.7g14.6g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416611