Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2727g6205kcal518.2g0g463.6g0g
Hapukoor (Tere)455g541kcal13.2g20g45.5g0g
Kananmuna kuoreton 500g713kcal62.5g1.5g51.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g273g82kcal2.7g10.9g0.8g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g273g927kcal49.1g0g79.1g0g
Sipuli (kuorittu)546g147kcal7.1g26.2g1.1g9.3g
Valkosipuli 91g99kcal7.2g14.8g0.5g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl136g1227kcal0g0g136.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19884kcal1320g146.8g1556.6g22.4g
Valittu annoskoko5000g9942kcal660g73.4g778.3g11.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4971kcal330g36.7g389.2g5.6g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417014