JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 115g124kcal9.1g18.7g0.7g2.4g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 20g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 20g64kcal2.9g3.6g2.6g7.4g
Kani 2970g4835kcal627.6g0g258.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g198g40kcal0g12.9g0g0g
Oliiviöljy 99g876kcal0g0g99g0g
Paprika punainen 402g118kcal3.8g18.1g1.6g7.6g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g4g5.2kcal0.1g0.8g0.2g0.6g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g36g8.9kcal0.1g3g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g38g34kcal1.1g1.3g2.6g0.3g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g277g83kcal0g0g0g0g
Vesi792g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12399kcal1290.6g122.2g730.2g36.8g
Valittu annoskoko5000g6199kcal645.3g61.1g365.1g18.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3100kcal322.7g30.6g182.6g9.2g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386