Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3889g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 972g327kcal6.7g53.5g1g13.6g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g3.2g0.6kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g136g456kcal0.1g111.6g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1568kcal13.6g330.2g2.2g31g
Valittu annoskoko5000g784kcal6.8g165.1g1.1g15.5g
Annoskoko puolitettuna2500g392kcal3.4g82.6g0.6g7.8g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081