Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus34g109kcal4.1g0.2g10.2g0g
Herne 853g588kcal43.2g79.9g3.4g26.5g
Vesi3413g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 683g1512kcal119.5g0g116g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4418kcal333.6g160.2g259.2g53g
Valittu annoskoko5000g2209kcal166.8g80.1g129.6g26.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1104kcal83.4g40.1g64.8g13.3g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061