Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 438g279kcal2.2g51.7g1.8g19.7g
Porkkana 1161g380kcal7.2g64.6g2.3g29.6g
Peruna, vanha, kuorittu 949g723kcal17.8g147.1g1.9g9.5g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g383g1449kcal116.5g223.5g10g9.2g
Grahamjauho 301g988kcal31.8g182.8g6.6g29.8g
Ruokasuola jodioitu 51g1.3kcal0.3g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1460g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g73g55kcal0.7g13.1g0.2g0g
Flora culinesse183g1351kcal0g0g149.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10449kcal353g1365.6g345g195.6g
Valittu annoskoko5000g5225kcal176.5g682.8g172.5g97.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2612kcal88.3g341.4g86.3g48.9g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237