Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1075g136kcal12g10.5g2.1g10.7g
Tomaatti, tuore935g190kcal5.6g35.5g2.8g13.1g
Tonnikala öljyssä 1402g2661kcal380.2g0g126.2g0g
Kurkku, tuore561g56kcal3.4g9.5g0.6g3.9g
Kananmuna, keitetty 1028g1467kcal128.5g3.1g105.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9017kcal1059.4g117.2g474.2g55.4g
Valittu annoskoko5000g4508kcal529.7g58.6g237.1g27.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2254kcal264.9g29.3g118.6g13.9g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751