Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kukkakaali 888g214kcal16.1g19.5g2.7g20.4g
Pinaatti 278g37kcal4.5g1.1g0.8g3.6g
Paprika keskiarvo 222g64kcal2.1g9.5g0.9g4.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)333g37kcal3.7g3.7g0.7g3.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g444g124kcal2.7g26.4g0.9g11.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g888g180kcal5.3g33.7g2.7g12.4g
Vesi, vesijohtovesi 1776g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Persilja 8.9g2.4kcal0.1g0.1g0g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton33g7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1427kcal74.8g205.4g18g116g
Valittu annoskoko5000g713kcal37.4g102.7g9g58g
Annoskoko puolitettuna2500g357kcal18.7g51.4g4.5g29g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795