Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 716g5193kcal8.5g2.9g582g0g
Sokeri 974g3952kcal0g972.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 945g1348kcal118.1g2.8g96.9g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g1031g3505kcal25.8g855.7g5.2g20.6g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g29g2.9kcal0.4g0g0g24.3g
Leivinjauhe 57g101kcal3g21.6g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g46g183kcal0g45.4g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 57g15kcal1.9g1.8g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g1146g3551kcal67.6g171.8g286.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g35704kcal450.6g4149.4g1941g90.4g
Valittu annoskoko5000g17852kcal225.3g2074.7g970.5g45.2g
Annoskoko puolitettuna2500g8926kcal112.7g1037.4g485.3g22.6g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047