Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g292g2131kcal2.9g2.9g233.6g0g
Sokeri 248g1007kcal0g247.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 161g229kcal20.1g0.5g16.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 475g1628kcal48.3g332.1g5.7g16.6g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.5g0g0.1g
Maitorahka, maustamaton 0.3%1460g949kcal160.6g61.3g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 482g687kcal60.2g1.4g49.4g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml146g31kcal11.8g0g0.4g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 58g196kcal0g47.6g0g0.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka29g117kcal0g28.9g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g584g1985kcal11.7g17.5g204.4g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 1051g718kcal8.5g159.8g1.1g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19408kcal649.8g1810.8g1031g52g
Valittu annoskoko5000g9704kcal324.9g905.4g515.5g26g
Annoskoko puolitettuna2500g4852kcal162.5g452.7g257.8g13g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284