Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen2181g561kcal19.6g100.3g8.7g43.6g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti718g2009kcal24.4g40.2g193.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1435g2382kcal272.7g0g143.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 574g1299kcal91.8g2.9g103.3g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio92g248kcal25.7g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12997kcal868.4g286.8g929.6g87.2g
Valittu annoskoko5000g6499kcal434.2g143.4g464.8g43.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3249kcal217.1g71.7g232.4g21.8g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422317