Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2292g3209kcal118.3g640.8g15.6g77.9g
Chorizo makkara, annos 100g1528g3973kcal168.1g76.4g336.1g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)955g191kcal5.7g33.4g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)115g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Valkosipuli 15g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Oliiviöljy 38g338kcal0g0g38.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g139kcal0.2g0.2g15.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g38g37kcal0.4g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15866kcal590.8g1531.6g816.8g160.2g
Valittu annoskoko5000g7933kcal295.4g765.8g408.4g80.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3967kcal147.7g382.9g204.2g40.1g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332