Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g1800g4499kcal305.9g0g359.9g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g514g1671kcal72g2.6g154.2g0g
Paprika punainen 309g90kcal2.9g13.9g1.2g5.9g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g771g270kcal35.5g15.4g0.8g19.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 39g42kcal3g6.3g0.2g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g193g39kcal1.2g7.3g0.6g2.7g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g643g386kcal6.4g28.9g25.7g3.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)643g546kcal6.4g22.5g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15134kcal869g202.4g1175.6g68.2g
Valittu annoskoko5000g7567kcal434.5g101.2g587.8g34.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3784kcal217.3g50.6g293.9g17.1g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393