Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g4671g6306kcal794.1g98.1g317.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g105g403kcal25.2g0g34.6g0g
Rypsiöljy 134g1180kcal0g0g133.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 67g0.8kcal0.2g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g24g0.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15781kcal1639g196.2g971.8g0g
Valittu annoskoko5000g7890kcal819.5g98.1g485.9g0g
Annoskoko puolitettuna2500g3945kcal409.8g49.1g243g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679