Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 3846g3226kcal701.9g0g42.3g0g
Pekoni rasvainen 539g2024kcal64.6g0g199.2g0g
Sipuli 154g47kcal1.9g7.4g0.3g2.6g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g39g3.8kcal0.6g0g0.2g32.7g
Kananmuna kuoreton 423g604kcal52.9g1.3g43.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11809kcal1643.8g17.4g570.8g70.6g
Valittu annoskoko5000g5904kcal821.9g8.7g285.4g35.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2952kcal411g4.4g142.7g17.7g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900