Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)4492g10512kcal880.5g193.2g696.3g0g
Ruohosipuli, tuore449g121kcal6.3g17.1g2.7g4.9g
Mineraalisuola keskiarvo 31g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.5g7.6kcal0.4g1.4g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21680kcal1774.6g423.4g1443g9.8g
Valittu annoskoko5000g10840kcal887.3g211.7g721.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna2500g5420kcal443.7g105.9g360.8g2.5g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155