Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1338g1083kcal21g225.2g0.7g40.1g
Oliiviöljy 70g621kcal0g0g70.3g0g
Risottoriisi (Risella), 60g711g2488kcal56.9g533.2g12.1g21.3g
Kasvisliemikuutio 37g112kcal3.5g5g8.6g0.6g
Parmesaani (Joku), annos 30g67g257kcal16.1g0g22.1g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g100g201kcal3.1g27.1g9.3g0.6g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g335g903kcal46.8g3.3g76.9g0g
Vesi2342g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11332kcal294.8g1587.6g400g125.2g
Valittu annoskoko5000g5666kcal147.4g793.8g200g62.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2833kcal73.7g396.9g100g31.3g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251