Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)826g661kcal157g0g2.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g517g1446kcal98.1g0.2g113.6g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g1550g2479kcal24.8g186g3.1g31g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g41g107kcal4.5g9.9g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2066g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9388kcal568.8g392.2g248.4g62g
Valittu annoskoko5000g4694kcal284.4g196.1g124.2g31g
Annoskoko puolitettuna2500g2347kcal142.2g98.1g62.1g15.5g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455