Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2640g733kcal31.4g107.2g5.3g55.4g
Sokeri 224g911kcal0g224.2g0g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g352g109kcal0g35.2g0g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1760g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3537kcal65g737.8g10.8g111.4g
Valittu annoskoko5000g1769kcal32.5g368.9g5.4g55.7g
Annoskoko puolitettuna2500g884kcal16.3g184.5g2.7g27.9g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227