RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 2756g2963kcal525.4g0g93.7g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 11g31kcal1.1g4.7g0.2g2.9g
Tilli, tuore 551g165kcal20.3g5g4.4g11.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 276g60kcal0.9g4.4g0g0.3g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 1103g1800kcal29.8g29.8g165.4g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g276g736kcal23.4g141.1g2.8g36.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11511kcal1201.8g370g533g103.4g
Valittu annoskoko5000g5755kcal600.9g185g266.5g51.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2878kcal300.5g92.5g133.3g25.9g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489