Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 350g1149kcal37g212.6g7.7g34.7g
Vehnäjauho, sunnuntai1035g3623kcal124.2g734.9g21.7g31.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)637g2357kcal89.2g350.3g51g70.1g
Leivinjauhe 64g112kcal3.3g24.1g0g0.3g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g16g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 541g2198kcal0g540.9g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1529g1284kcal16.8g279.7g6.1g27.5g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g637g4713kcal0g0g522.3g0g
Vesi191g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30870kcal541g4285g1217.6g327.4g
Valittu annoskoko5000g15435kcal270.5g2142.5g608.8g163.7g
Annoskoko puolitettuna2500g7718kcal135.3g1071.3g304.4g81.9g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099