Hapankaali-chorizokeitto

Pilko sipulit, porkkanat ja valkokaali mahdollisimman pieneksi.

Kuullota niitä halutessasi kattilassa.

Lisää joukkoon tomaattimurska, kasvisliemi, hapankaali, vesi ja sokeri.

(Sokeri pyöristää tomaatin metallista makua.

Keitä keitto lähes kypsäksi ja lisää chorizomakkarat.

Mausta halutessasi esimerkiksi chilillä ja suolalla.

Jos valitset yrttisen tomaattimurskan ja valkosipulisen hapankaalin, keiton mausteet ovat kohdallaan ilman lisämausteita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali (Rasilainen)996g179kcal17.9g17.9g3g19.9g
Keräkaali, 100g249g60kcal3g8.5g0.5g5.2g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g70g84kcal1.7g4.2g6.3g1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)996g398kcal11g71.7g5g13.9g
Vesi1743g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g398g112kcal2.4g23.7g0.8g10g
Juokseva kasvisöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g25g184kcal0g0g20.4g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.9g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 149g338kcal23.9g0.7g26.9g0g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g224g789kcal44.8g1.1g67.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4557kcal212.6g317.4g260.6g104.2g
Valittu annoskoko5000g2279kcal106.3g158.7g130.3g52.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1139kcal53.2g79.4g65.2g26.1g
Arvot/100g100g46kcal2.1g3.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430345