Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 3538g22783kcal498.8g120.3g2158g619.1g
Vesi472g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g236g519kcal10.8g115.6g1.7g94.3g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g755g2325kcal0g581.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g51253kcal1019.2g1634g4319.4g1426.8g
Valittu annoskoko5000g25626kcal509.6g817g2159.7g713.4g
Annoskoko puolitettuna2500g12813kcal254.8g408.5g1079.9g356.7g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195