Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 179g59kcal1.1g10g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)143g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Fenkoli, annos 100g179g56kcal2.2g13.1g0.4g5.6g
Maa-artisokka 717g326kcal3.6g58.8g1.4g28.7g
Lehtiselleri 125g16kcal1.4g1.4g0.3g1.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g125g30kcal2.3g3.8g0.6g2.4g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 36g317kcal0g0g35.8g0g
Vesi3046g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 448g433kcal13.5g87.7g1.4g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2559kcal52.4g363.6g82g98.8g
Valittu annoskoko5000g1279kcal26.2g181.8g41g49.4g
Annoskoko puolitettuna2500g640kcal13.1g90.9g20.5g24.7g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404