Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 652g930kcal81.5g2g66.8g0g
Sokeri 336g1363kcal0g335.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai257g899kcal30.8g182.3g5.4g7.7g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 790g1045kcal20.8g25.3g94.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl790g2686kcal15.8g23.7g276.5g0g
Sokeri 142g577kcal0g142g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g158kcal0g39.1g0g0g
Mansikka 1975g919kcal9.9g165.9g3.9g37.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17220kcal319.6g1846.4g894.8g90.6g
Valittu annoskoko5000g8610kcal159.8g923.2g447.4g45.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4305kcal79.9g461.6g223.7g22.7g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709