Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 62g67kcal4.9g10g0.4g1.3g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g75g619kcal0g0g68.8g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g2534g836kcal38g121.6g10.1g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g959g1055kcal249.3g0g9.6g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g1370g2329kcal105.5g71.2g178.1g38.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9812kcal795.4g405.6g534g79.4g
Valittu annoskoko5000g4906kcal397.7g202.8g267g39.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2453kcal198.9g101.4g133.5g19.9g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985