Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 2220g1565kcal6.9g4.4g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1776g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 160g66kcal1g3.5g1.8g4.5g
Appelsiini, kuorittu 844g397kcal4.7g75.1g2.5g17.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4057kcal25.2g166g8.6g44.4g
Valittu annoskoko5000g2028kcal12.6g83g4.3g22.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1014kcal6.3g41.5g2.2g11.1g
Arvot/100g100g41kcal0.3g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076