Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g1112g4447kcal266.8g16.7g366.9g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g278g1078kcal91.7g0g78.9g0g
Ricotta, Castelli1390g2362kcal180.7g34.7g166.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)834g1334kcal22.5g22.5g125.1g0g
Kananmuna kuoreton 917g1308kcal114.6g2.8g94g0g
Voi 278g2016kcal3.3g1.1g226g0g
Vehnäjauho puolikarkea 181g620kcal18.4g126.5g2.2g6.3g
Mustapippuri 11g31kcal1.2g4.3g0.4g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g26395kcal1398.4g417.2g2120.6g18.4g
Valittu annoskoko5000g13197kcal699.2g208.6g1060.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna2500g6599kcal349.6g104.3g530.2g4.6g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194