Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3351g2539kcal62.7g516.8g6.7g33.5g
Ruokakerma, Pirkka 10%1341g1609kcal38.9g60.3g134g0g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8577kcal219.2g1200g283.4g81.4g
Valittu annoskoko5000g4289kcal109.6g600g141.7g40.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2144kcal54.8g300g70.9g20.4g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456