Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 453g1003kcal79.3g0g77g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 793g1803kcal150.6g0g134.7g0g
Sipuli (kuorittu)340g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Lihaliemikuutio Maggi11g32kcal1g0.8g2.6g0g
Vesi1132g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi193g674kcal11.5g146.3g3.3g4.4g
Kuohukerma,valio,2dl226g770kcal4.5g6.8g79.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen113g37kcal3.7g5.5g0g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 34g246kcal0.4g0.1g27.6g0g
Kaali, valkokaali1698g358kcal20.4g57.7g3.4g35.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10031kcal551.6g467g657.2g91.8g
Valittu annoskoko5000g5015kcal275.8g233.5g328.6g45.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2508kcal137.9g116.8g164.3g23g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978