Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1593g1213kcal29.9g246.9g3.2g15.9g
Jauheliha, sika-nauta 1180g2613kcal206.5g0g200.6g0g
Sipuli (kuorittu)295g80kcal3.8g14.2g0.6g5g
Valkosipuli 30g32kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Tomaattipyree, Pirkka207g169kcal7g39.2g2.1g2.1g
Lihaliemi laimennettu 1475g279kcal0g44.2g8.8g0.3g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g221g575kcal59.7g0g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9921kcal618.4g698.6g506.2g47.8g
Valittu annoskoko5000g4961kcal309.2g349.3g253.1g23.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2480kcal154.6g174.7g126.6g12g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978