Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 904g2058kcal171.8g0g153.7g0g
Porkkanaraaste 200g829g224kcal5g43.9g1.7g20.7g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g50g337kcal0.3g0.3g37.2g0g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Kananmuna kuorineen punnittu553g696kcal60.8g1.7g49.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)628g534kcal6.3g22g44g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g352g1372kcal102g7g102g0g
Vehnäjauho puolikarkea 408g1401kcal41.6g285.7g4.9g14.3g
Tomaattimurska 1005g295kcal5.6g53.3g2g19.1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14010kcal796.6g858.6g791.6g117.6g
Valittu annoskoko5000g7005kcal398.3g429.3g395.8g58.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3503kcal199.2g214.7g197.9g29.4g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260