Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g435g1696kcal0g426.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 217g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g4348g1261kcal39.1g234.8g17.4g100g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5913kcal78.2g1321.8g34.8g200g
Valittu annoskoko5000g2957kcal39.1g660.9g17.4g100g
Annoskoko puolitettuna2500g1478kcal19.6g330.5g8.7g50g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325