Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1347g3065kcal255.9g0g229g0g
Tomaattimurska 3265g960kcal18.3g173.1g6.5g62g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g41g274kcal0.2g0.2g30.2g0g
Sokeri 20g83kcal0g20.4g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g327g914kcal62g0g71.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10591kcal672.8g387.4g675g124g
Valittu annoskoko5000g5295kcal336.4g193.7g337.5g62g
Annoskoko puolitettuna2500g2648kcal168.2g96.9g168.8g31g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425