Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g703g2318kcal77.3g456.6g14g42.1g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g992g833kcal10.9g181.5g4g17.9g
Omena, keskikokoinen 200g1653g562kcal3.3g117.4g5g29.8g
Marja keskiarvo 1653g794kcal12.1g119g8.3g57.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9014kcal207.2g1749g62.6g295.4g
Valittu annoskoko5000g4507kcal103.6g874.5g31.3g147.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2254kcal51.8g437.3g15.7g73.9g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437483