Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1108g3551kcal296.6g0g265.3g0g
Sipuli (kuorittu)139g37kcal1.8g6.6g0.3g2.4g
Makaroni, tumma 1108g3985kcal149.6g728g33.2g65.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g346g970kcal65.8g0.1g76.2g0g
Tomaattipyree (Felix)277g222kcal8.3g44.3g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 609g869kcal76.2g1.8g62.5g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g1385g180kcal21.5g20.8g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl28g69kcal3.3g0.4g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19766kcal1246.2g1604g890g135.6g
Valittu annoskoko5000g9883kcal623.1g802g445g67.8g
Annoskoko puolitettuna2500g4942kcal311.6g401g222.5g33.9g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437710