Lindströmin karpimmat pihvit

Mausteliemi punajuurelle:
0,25 dl vettä
loraus balsamicoa
loraus punaviinietikkaa
1 rkl karppisokeria
(0.5 tl sinapinsiemeniä)
ripaus valkopippuria ja ropaus suolaa

Kiehauta ja lisää raastettu punajuuri ja hauduta kypsäksi.

Keitä miedolla lämmöllä kasaan kunnes lientä on vain vähän jäljellä (muutama rkl ylimääräistä).

Anna jäähtyä kunnolla liemessään.

Lisää punajuuret ja mahdollinen loppuliemi taikinaan.

---
Ohjeen 70g keltuaista on 4 kpl

Suolakurkun sijaan voi laittaa kapriksia niinkuin alkuperäiseen ohjeeseen kuuluukin.

Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja veivaa hetken aikaa sitkon takia.

Paista pannulla voissa ja mausta lisää suolalla ja pippurilla maun ja tarpeen mukaan.

Annoksesta tulee 14 pihviä (isompia voi olla hankala käännellä).

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2694g5966kcal471.4g0g458g0g
Punajuuri 1347g517kcal13.5g92.9g2.7g33.7g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 420g1197kcal65.1g0.8g105.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g269g30kcal2.2g4.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)269g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15564kcal1111.4g221.8g1133.2g76.6g
Valittu annoskoko5000g7782kcal555.7g110.9g566.6g38.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3891kcal277.9g55.5g283.3g19.2g
Arvot/100g100g156kcal11.1g2.2g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438091