Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g1359g272kcal24.5g29.9g4.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1359g272kcal40.8g27.2g0g34g
Kesäkurpitsa544g92kcal2.2g13.6g3.3g3.8g
Juusto, Valio arkijuusto380g1255kcal102.7g0g91.3g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g1087g1304kcal25g52.2g108.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g272g761kcal51.6g0.1g59.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7913kcal493.6g246g534.4g75.6g
Valittu annoskoko5000g3956kcal246.8g123g267.2g37.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1978kcal123.4g61.5g133.6g18.9g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207