Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1302g2152kcal218g0g143.2g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g1106g752kcal17.7g146g2.2g8.9g
Porkkana, raaka, annos 100g677g190kcal4.1g37.9g1.4g16.9g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g109g131kcal2.7g6.6g9.8g1.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%430g473kcal11.6g11.6g43g0g
Voi 33g236kcal0.4g0.1g26.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1302g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai42g148kcal5.1g30g0.9g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8163kcal519.2g464.4g454g57.4g
Valittu annoskoko5000g4082kcal259.6g232.2g227g28.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2041kcal129.8g116.1g113.5g14.4g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264