Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1316g1065kcal20.7g221.4g0.7g39.5g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g2632g3684kcal500g0g184.2g0g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Kananmuna kuorineen punnittu790g995kcal86.8g2.4g71.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11630kcal1221.8g472.8g513g88g
Valittu annoskoko5000g5815kcal610.9g236.4g256.5g44g
Annoskoko puolitettuna2500g2908kcal305.5g118.2g128.3g22g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440339