Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2031g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2844g9953kcal99.5g2303.3g28.4g85.3g
Kuivahiiva, annos 11g37g134kcal16.8g14.9g2.2g0g
Sokeri 20g82kcal0g20.3g0g0g
Oliiviöljy 68g599kcal0g0g67.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21536kcal232.6g4677g196.6g170.6g
Valittu annoskoko5000g10768kcal116.3g2338.5g98.3g85.3g
Annoskoko puolitettuna2500g5384kcal58.2g1169.3g49.2g42.7g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547