Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana3233g5560kcal578.7g16.2g355.6g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g323g1002kcal0g248.9g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g323g1261kcal0.6g313.6g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g323g1077kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)323g265kcal30.7g35.6g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)32g13kcal0.5g1.9g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g52g54kcal4.1g8.4g0.3g1g
Inkivääri, tuore, silputtu32g26kcal0.6g5.8g0.3g0.6g
Paprikajauhe 8.6g28kcal1.3g1.6g1.1g3.2g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6.5g15kcal0.7g2.5g0.2g0g
Ketsuppi, Heinz162g167kcal1.5g39g0.2g1.9g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g162g365kcal9.2g41.2g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19664kcal1255.8g1429.4g752.6g13.4g
Valittu annoskoko5000g9832kcal627.9g714.7g376.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4916kcal314g357.4g188.2g3.4g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440727