Tomaattinen jauhelihakeitto

Mausteet:
suola, mustapippuri, chili, basilika
oman maun mukaan valkosipuli, chili...

Ruskista jauheliha, laita sekaan tomaattipyre, paprikakuutiot, silputtu sipuli, valkosipuli ja chili.

Kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutiot ja pakastemaissi ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen puoli tuntia, tarkista maku ja nauti.

Kalorit valmiissa keitossa noin 56 kcal /desilitra.

Jos hiilarit hirvittää voi maissit jättää pois.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2170 grammaa

Lennip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g58g49kcal2.8g9.2g0.2g0g
Paprika punainen 346g101kcal3.2g15.6g1.4g6.6g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g922g212kcal12.9g31.3g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)230g62kcal3g11.1g0.5g3.9g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Maissi, pakaste (Spar) 200g346g384kcal14.5g67.7g7.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)46g120kcal6g5.5g8.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 2304g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen46g18kcal0.9g4.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha691g1148kcal131.3g0g69.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4212kcal351g292.8g182.4g21.8g
Valittu annoskoko5000g2106kcal175.5g146.4g91.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1053kcal87.8g73.2g45.6g5.5g
Arvot/100g100g42kcal3.5g2.9g1.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441099