J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g1271g2097kcal254.1g0g127.1g0g
Makaroni ( tumma Torino )953g3336kcal171.5g562.3g37.2g57.2g
Kananmuna kuorineen punnittu349g440kcal38.4g1g31.4g0g
Milbona Maito rasvaton1906g629kcal62.9g93.4g0g0g
Sipuli 286g87kcal3.6g13.7g0.6g4.9g
Valkosipuli 95g103kcal7.5g15.5g0.6g2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g127g585kcal0.6g0.6g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14551kcal1077.2g1373g523.4g128.2g
Valittu annoskoko5000g7276kcal538.6g686.5g261.7g64.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3638kcal269.3g343.3g130.9g32.1g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750