Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1161g380kcal7.2g64.6g2.3g29.6g
Sokeri 665g2698kcal0g664.1g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g468g1639kcal8g416.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1011g1269kcal111.2g2.6g91.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 936g3213kcal95.4g655.4g11.2g32.8g
Grahamjauho 187g614kcal19.8g113.7g4.1g18.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g47g187kcal0g46.3g0g0g
Leivinjauhe 38g66kcal1.9g14.2g0g0.2g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g112g371kcal9g68.5g2.1g21.3g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 375g2650kcal0g0g299.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g26173kcal505g4092.2g821g204.8g
Valittu annoskoko5000g13086kcal252.5g2046.1g410.5g102.4g
Annoskoko puolitettuna2500g6543kcal126.3g1023.1g205.3g51.2g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604